#
Publicat la data de 20.12.2019

Bine ati venit pe pagina noastra!

Spitalul Municipal Sighetu Marmației este în proces de acreditare


ANMCS - in proces de acreditareAcreditarea este modalitatea prin care se demonstrează că o unitate medicală face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă asteptările pacientilor, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât si din punct de vedere al conditiilor în care se acordă. Acest lucru se realizează de către Autoritatea Natională de Management al Calitătii în Sănătate (ANMCS) care verifică modul în care acordă serviciile medicale si evaluează în ce măsură acesta corespunde standardelor de acreditare.


Comunicat de presă

Referitor la articolele apărute în presă cu titlul ”Oameni cu dizabilități închiși în cuști și legați cu fâșii din cârpe” dorim să facem cunoscut faptul că între Spitalul Municipal Sighetu Marmației și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș există un Contract de Comodat încheiat din data de 1 februarie 2018, având ca obiect darea în folosință gratuită a spațiului în vederea cazării persoanelor cu dizabilități. Bunul imobil (fosta secție Dermatologie) în circuit separat situat în incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației.
Spitalul Municipal Sighetu Marmației nu se face răspunzător pentru activitatea desfasurată în imobilul dat în comodat către DGASPC Maramureș.

Manager
Dunca Daniel Radu

Data: 04.09.2019
mai multe informatii »


Drepturile Pacientilor

Pacientul are dreptul de a fi informat cu privire la serviciile medicale disponibile, precum si la modul de a le utiliza.
Pacientul are dreptul de a fi informat asupra identitatii si statutului profesional al furnizorilor de servicii de sanatate... mai multe informatii »


Feed-back pacientContractarea Serviciilor Medicale Spitalicești

Spitalul Municipal Sighetu Marmației are încheiat contract pentru furnizarea serviciilor medicale spitalicești cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș situată în municipiul Baia Mare, str. Dr. Gheorghe Bilașcu, nr. 22A, Telefon: 0262-215209, Fax: 0262-215205, Web: www.casmm.ro, E-mail: maramures[@]casmm[.]ro, TelVerde 0800 800 971 ... mai multe »
Asigurare de sănătate

Documente justificative care trebuie prezentate, la cerere, caselor teritoriale de asigurări de sănătate în vederea eliberării dovezii privind calitatea de asigurat ... detalii »

Documente uzuale:

Carte de identitate, certificat de naștere, cuponde pensie, adeveriță de la locul de muncă, de la AJOFM sau de la primărie